Brorsan har blivit lite äldre han med

Nu har min käre bror fyllt år, blivit hela 21...
Vi firade hans födelsedag med hans önskemål: smörgåstårta, och sen eftersom han fyller på fettisdagen så blev det lite minisemlor också, de glömde jag tyvärr att fotografera!!

Så här såg smörgåstårtorna ut, en med fisk och en med kött.Tårtan blev tyvärr en väldigt stressig historia eftersom att min tid tröt lite grann, men den fick duga!Den är fylld med björnbärsmarmelad, lemon curd och tropisk mousse i vanliga sockerkaksbottnar.

Böcker på posten

Brukar säga att jag har en last; kokböcker....men jag varken röker eller snusar så det är ändå förhållandevis en ganska sund last!!
Så igår kom ett paket ifrån min bokklubb ( www.matochnjutning.se ),

det innehöll periodens bok som den här gången var Gårdarnas mat, riktigt intressant bok om att ta tillvara på de resurser vi har men med en annorlunda tvist!
Sedan en bok om bönor, högaktuell idag och dessutom så tycker jag väldigt mycket om att äta bönor av alla de slag.
Sen kommer vi till min favorit just nu, är en bok som heter Min receptsamling, helt fantastisk med otroligt fina foton och teckningar, mycket 50-talsteckningar, sen är det sidor där man ska fylla i sina egna recept, det finns fickor för tidningsurklipp med mera samt en bunt härliga citat lite här och var!! Den är uppdelad på exv. kött och fisk, bakverk och desserter etc. Som sagt helt fantastisk, här följer lite bilder på den!


            

Nytt inköpHär är mitt senaste inköp, tack mamma och pappa för födelsedagspengarna!!
Kommer laga mycket god mat i den här hoppas jag, ska inviga den på söndag med en
hjortstek!!!! Mums mums!!!