Bröd med linfrö och solrosfrö

Pust, idag har det varit full fart med höstpyssel ute i trädgården, garageröjning,
städa tvättstugan och köra ca 7 maskiner tvätt...full fart med andra ord!
Men igår när min man var iväg och träffade sin familj så passade jag på att
baka, bland annat det här urgoda brödet!
 
 
 
Det är ett ganska ljust bröd bakat på mitt favoritmjöl Manitoba Cream, sedan
hade jag i grahamsmjöl, linfrö och solrosfrö.
Det fick arbeta ca 10 min i maskinen, sedan gjorde jag limpor och la i mina
jäskorgar och sedan fick de jäsa ca 45 min, sen stjälpte jag upp dem och
lät jäsa färdigt på plåten och sen så gräddade jag dem i 200 grader, ca 20 min.
Vi åt dem sen till frukost, mycket gott kan jag lova!!
 
Provbakade en slags tårta igår också, det inlägget kommer senare.... ;-)
 
 

Kommentera här: