Dessertbord i miniformat

Min man och jag fyller ju år med ganska kort mellanrum, han den 27 december och
jag den 6 januari, så sen vi träffades så slår vi ihop vårt födelsedagsfirande för enkelhetens
skull, inte lätt att få till 2 kalas! 
 
Jag bestämde mig för att inte göra någon tårta utan ett dessertbord, men med allt i miniformat!
 
 
Jag hade bakat små små kanelbullar i miniformat, ni vet såna småbrödsformar!
 
 
Sen gjorde jag cheesecake i glas, de var smaksatta med lime i färskostcremen och sen toppade med
ett hallon och choklad.
 
 
 
Även små söta chokladbiskvier fick vara med liksom små små hallongrottor!
 
 
Gjorde även små morotscupcakes med citronfrosting, alltid lika gott!
 
 
Och sist och faktiskt minst, så har vi macarons som jag smaksatte själva kakorna med lingonpulver 
och sen fyllde med en smörkola!! Mums!
 
 
Innan fikat så hade vi dukat upp med olika sorters bröd och pålägg så man fick göra sin egen smörgås,
det blev väldigt uppskattat precis som sötsakerna! Trevligt att kunna smaka av allt!! 
 
 
 
 
 
 
 
1 Marie Bergman:

skriven

Åh vad mycket gott =)

Svar: Tack! :-)
Veronica

Kommentera här: