Examensarbete!!!

Examensarbete

Innehåller annonslänkar

Söker runt efter lite vår känslor på Lindex de har ju 25% i helgen så det är ju bra att passa på. Det finns så mycket fint nu. och det är så mycket man vil ha……

https://do.lindex.com/t/t?a=1200827919&as=1846621956&t=2&tk=1&url=www.lindex.com/se/dam/nyheter

Sen måste jag berätta att jag är stolt som en TUPP. I går gjord min dotter sitt Examensarbete. Hon går på restaurang linjen och tar studenten i år. Så då har man sitt examensarbete och man ska görs en trerätters meny. Hon gjorde den under sin praktik, där hon har catering som inriktning. tanken var att hon skulle göra 20 portioner. Men det blev så många beställningar så helt plötsligt blev det dryga 50 kuvert hon gjorde. Så bra kämpat. Och jag fick så klart chansen att också få en trerätters hemlevererad. Så gott det var.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar