Bal och studenten

Studentbal

innehåller annonslänkar

Så fort tiden går. Hur gick det till att mitt äldsta barn blivit så stor det är faktiskt galet. Bu tar hon studenten och jag planerar för fullt för att den dagen ska bli HENNES och att hon ska få en dag att minas länge.

Med en stor dag var redan förra veckan då student balen gick av stapeln. En dag som också har planerats i månader med att köpa balklänning hitta någon som kunde sy upp den. För man syr inte upp en sådan klänning om man inte är ett proffs. Sen var det skor väska och smycken som skulle hittas så de matchade.

Så när den stora dagen infann sig, så var den alldeles alldeles underbar. En så fantastiskt vacker dag med en sol som sken ikapp med alla förväntans fulla studenter. Och jag var i vanlig ordning tvungen att fälla ett par tårar. (av stolthet så klart).

Lämna ett svar