Vinbärskaka

Innehåller annonslänkar

Har ni haft en bra midsummer? Jag hoppas att alla njöt av den det finna dagen till ära bjöd på. Här i Trollhättan hade midsommar en regnfri dag att bjuda på. Och denna veckan har varit helt fantastisk än så länge i alla fall. Nu har det verkligen exploderat ute i naturen. Har ni vinbärsbuskar hemma som bjuder er på vinbär. I så fall kan jag rekommendera denna ljuvligt goda vinbärskaka med vit choklad. som ni kan servera med glass, grädde eller vaniljsås om ni vill

vinbärskaka
vinbärskaka
Vinbärskaka
Vinbärskaka

Vinbärskaka

100g smör

2 dl socker

2 ägg

3 dl mjöl

2 tsk vaniljsocker

1 tsk bakpulver

100 g vitschoklad

2 dl vinbär

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader

Vispa smör och socker pösigt. Blanda i ett ägg i taget. Sikta ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver.  Vänd ner hakad choklad och till sist vänd försiktigt i vinbären. Häll i en smord och bröad bakform grädda i ca 40 min.

Vinbärskaka
Vinbärskaka

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar