Nu närmar det sig…………

Torrevieja

Innehåller annonslänkar

Nu närmar det sig. Semester om en vecka. Det ska bli så skönt. Så i helgen tänkte jag ägna åt lite shopping. Se över vad som behövs in för stundande resa. Om en vecka åker jag och mina två barn eller de är ju vuxna tonåringar nu. Till Spanien och närmare bestämt Torrevieja. En stad jag verkligen gillar. Fina bad och en härlig stad med många bra restauranger.

Torrevieja
Torrevieja
Torrevieja
Torrevieja

Vet ni vad….Jag har en sak, en craving jag måste göra varje gång jag besöker Spanien. Det börjar bli en hel del nu. Första gången var jag 5 år nu fyller jag 50 om ett par dagar så det är under 45 år…………ops vad tiden går.

Jo det jag måste göra det är att åta minst en av dessa…….Kommer ni ihåg puckstång med jordgubbsmak? då har ni det.

Torrevieja
Torrevieja

Sen såklart så ska man ju ta några sangria…..Haha……….

Du ska jag ut i vimlet. Lindex har bra rea 🙂

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar