Oxfilé och rödlökspasta.

Oxfilé och rödlökspasta

Innehåller annonser

Vilken fantastisk höst dag vi har idag. Idag får det bli ett röj på både altanen och balkongen, Göra den redo för vintern. Om ni tänker göra det samma kommer här ett tips på kvällens goda middag. Oxfilé och rödlökspasta. En snabb men väldigt god rätt om man inte vill stå så länge i köket i kväll.

Följ mig gärna på Instagram veronicas_mat

Oxfilé och rödlökspasta
Oxfilé och rödlökspasta

Oxfilé och rödlökspasta.

4 port pasta

500 g oxfilé

4–5 st rödlökar

1 msk mjöl

5 dl vatten

2 msk kalvfond

½ kruka timjan

1 dl grädde

Salt och peppar

Gör så här:

Kocka pastan enligt förpackningen. Putsa och skär oxfilén i munstora bitar. Salta och peppra dem. Stek dem i smör tills fin färg och lägg dem åt sidan. Strimla rödlöken och lägg ner i pannan. Stek på medelvärme tills den blir mjuk. Pudra över mjölet och häll på vatten, fond och hackad timjan. Sjud i 15 minuter. Häll på grädden och lägg tillbaks oxfilén. Blanda i pastan. Vid servering riv över parmesan.

Oxfilé och rödlökspasta
Oxfilé och rödlökspasta
Oxfilé och rödlökspasta
Oxfilé och rödlökspasta

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar