Korvwok
Korvwok
Korvwok

Innehåller annons länkar

Har ni varit inne på Åhléns hemsida? Jag hittade den för ett tag sedan då Den fysiska affären försvann från våran stad. Det var synd tycker jag, de hade ju verkligen allt man behöver. Men man hittar faktiskt ännu mer i den webbaserade. Alla julklappar är klara nästan tror jag…..haha……Kolla själva. nu är det dessutom så mycket rea.

https://in.ahlens.se/t/t?a=1136856392&as=1846621956&t=2&tk=1

Idag på måndagar har jag min längsta dag i veckan på jobbet. Så då vill jag oftast laga något som går fort och är enkelt och gott. Det blir oftast något med korv för det brukar vara en snabblagad produkt.

Idag blev det en wok på falukorv men jasminris.

Korvwok
Korvwok

Korvwok

600 g falukorv

2 msk soja

½ msk ingefära

2 paprikor i strimlor

½ purjolök i strimlor

2 msk tomatpuré

2,5 dl vatten

2 tes potatismjöl

1 msk kyckling fond

Gör så hör:

Strimla korven. Blanda soja och ingefära och vänd ner korven i marinaden. Stek korven några minuter tillsätt purjolök och paprika stek ytterligare i några minuter. Blanda vatten, tomatpuré, kyckling fond och potatismjöl. Häll det i pannan. Koka upp. Servera med ris

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar