Onsdag mitt i veckan…..

Enkel skinksås och pasta

innehåller annonslänkar

Veckan rullar på över halva arbetsveckan är gjord och snart är det helg….Skönt. Det känns som det är måndag och fredag hela tiden. Veckorna går så fort så fort. Jag längtar verkligen efter våren och att det ska bli varmare, snön och minusgraderna har kommit tillbaka. ag är inte gjord för kyla……Så nu har jag fått gnälla av mig….. Nu ska jag bjuda på ett enkelt middags tipps sen ska jag bara slappa i soffan och se på något bra på tvn.

Enkel skinksås och pasta
Enkel skinksås och pasta

Enkel skinksås och pasta

300 g strimlad skinka

1 liten purjolök

3 dl grädde

1 dl pastavatten

150g

Riven ost

Salt o peppar

smör

Gör så här:

Koka spagetti enligt förpackningen. Spara lite pastavatten.

Skiva purjolöken fint. Fräs den och skinkan i smör utan att ta färg, tillsätt grädden och pastavatten.

Blanda i osten låt den smälta. Smaka av med salt och peppar.

Enkel skinksås och pasta
Enkel skinksås och pasta

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar