Krämig pappardelle med räkor, savoykål och fänkål.

Krämig pappardelle med räkor, savoykål och fänkål.

Innehåller annonslänkar

Prova på gratis i 30 dagar

Härlig lördag. solen skiner och träden får de där finna färgerna och när solen skiner är det riktigt skönt ute…. ja den lilla lilla detaljen är att jag dragit på mig en riktigt elak förkylning med feber….. jaja det kunde varit värre. Jag ska inte klaga.

Jag ska i alla fall ge er ett riktigt gott recept. På en härligt god pastarätt med räkor som passar för helgen. En Krämig pappardelle med räkor, savoykål och fänkål. Jag kan inte ta åt mig att jag kommit på receptet jag har nämligen lånat det. Av kocken mattias-larsson

Krämig pappardelle med räkor, savoykål och fänkål.
Krämig pappardelle med räkor, savoykål och fänkål.

Krämig pappardelle med räkor, savoykål och fänkål.

350 g pappardelle

150 g fänkål

150 g savoykål

1 vitlöksklyfta

3 dl vispgrädde

400 g skalade räkor

Salt och olivolja

Dill

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Finhacka vitlöken. Finstrimla fänkål och savoykål. Fräs vitlök och fänkål i lite olivolja i en stor stekpanna. Häll på grädden och koka ca 5 minuter. Tillsätt pastan och låt det småkoka i ca 1 minut.

Tillsätt savoykålen och koka i ytterligare 1 minut. Vänd sist ner räkorna och smaka av med salt.

Servera pastan i stora djupa tallrikar och plocka över små dillkvistar.

Prova på gratis i 30 dagar

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar