Innehåller annonslänkar
Prova på gratis i 30 dagarHärlig lördag. solen skiner och träden får de där finna färgerna och när solen skiner är det riktigt skönt ute…. ja den lilla lilla detaljen är att jag dragit på mig en riktigt elak förkylning med feber….. jaja det kunde varit värre. Jag ska inte klaga.
Jag ska i alla fall ge er ett riktigt gott recept. På en härligt god pastarätt med räkor som passar för helgen. En Krämig pappardelle med räkor, savoykål och fänkål. Jag kan inte ta åt mig att jag kommit på receptet jag har nämligen lånat det. Av kocken mattias-larsson
Följ mig gärna på instagram veronicas_mat
Krämig pappardelle med räkor, savoykål och fänkål.
350 g pappardelle
150 g fänkål
150 g savoykål
1 vitlöksklyfta
3 dl vispgrädde
400 g skalade räkor
Salt och olivolja
Dill
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Finhacka vitlöken. Finstrimla fänkål och savoykål. Fräs vitlök och fänkål i lite olivolja i en stor stekpanna. Häll på grädden och koka ca 5 minuter. Tillsätt pastan och låt det småkoka i ca 1 minut.
Tillsätt savoykålen och koka i ytterligare 1 minut. Vänd sist ner räkorna och smaka av med salt.
Servera pastan i stora djupa tallrikar och plocka över små dillkvistar.