Innehåller annonslänkar
Tittar in för att komma med lite middagstips till den som fortfarande fundera på lördagens mat.
Mozzarella fyllt kycklingbröst inlindad i prosciutto.
4 kycklingbröstfiléer
1st mozzarella
8 skivor prosciutto skivor
Salt och peppar
Smör att steka i
Sås:
I tsk timjan
½ dijon senap
2 dl grädde
½ tärning hönsbuljong
Salt o peppar
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Dela mozzarellan i 4 skivor. Gör en ficka längs med kycklingbröstet och stoppa in en skiva mozzarella. Salta och peppra. Linda in varje bröst i två skivor prosciutto skivor stek sen med skarven ner i smör. Stek några minuter på varje sida. Lägg över i ugnsfast for och låt gå klart i ugnen ca 15 minuter. Tiden kan variera beroende på kycklingbröstets storlek.
Sås använd samma panna som du stekte kycklingen i. Blanda i Dijonsenap och timjan. Häll på grädde och lägg i buljongtärningen. Låt puttra några minuter och smaka av med salt o peppar. Servera med valfritt tillbehör