Innehåller annonslänkar
![Pasta med Tomatsås.](https://veronicasmat.se/wp-content/uploads/2024/02/IMG_6024-768x1024.jpeg)
Pasta med Tomatsås.
4 port valfri pasta
400 g konserverade körsbärstomater i burk
1 banan schalottenlök
2 vitlöksklyftor
2 tsk timjan
2 tsk basilika
1 ½ dl grädde
Salt och peppar
olivolja
Gör så här:
Finhacka schalottenlök och vitlök bryn lätt i olivolja häll på körsbärstomaterna och lått dem koka i 5 minuter. Mossa dem med en slev. Häll i övriga ingredienser och puttra i 10 minuter koka pastan och vänd ner den i såsen. Vid servering toppade jag med mozzarella och prosciutto men det går ju att riva över parmesan också så blir den vegetarisk.
![Pasta med Tomatsås.](https://veronicasmat.se/wp-content/uploads/2024/02/IMG_6023-768x1024.jpeg)