Tacofredag…..

Kyckling tacorulle

Innehåller annonslänkar

Kyckling tacorulle
Kyckling tacorulle

Kyckling tacorulle

Fredag betyder taco för många….. Jag är inte så förtjust i den klassiska tacon. Men det finns ju varianter på taco och denna kyckling tacorullen är faktiskt riktigt god. och den går så fort att göra. Så välkommen taco fredag. Ps detta var förra fredagens middag när mina barn var hemma. Idag blir det något helt annat då jag inte äter taco när de inte är här haha…….

Kyckling tacorulle
Kyckling tacorulle

Kyckling tacorulle.

Kyckling tacorulle

1 påse Kyckling taco

1 packet tunnbröd

2 dl Cream fraiche

100 riven ost

Smör

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.  Stek kycklingen i smör tillsätt Cream fraiche och blanda väl. Fördela tacoröran i 8 tunnbröd och rulla dem. Toppa med riven ost. Gratinera i ugnen tills osten smält 10-15 minuter.

Servera med en sallad.

Kyckling tacorulle
Kyckling tacorulle

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar