Kladdkaka de lux……

Kladdkaka de lux

Innehåller annaonslänkar

Igår fredag var det min tur att ha med fredags fika till jobbet. Så det blev en kladdkaka. det går ju alltid hem. Jag ska då tipsa er om att göra denna för den är verkligen god. God med stort G. En lyxigare variant som inte innehåller kakao utan smält choklad.

Kladdkaka de lux
Kladdkaka de lux
Kladdkaka de lux
Kladdkaka de lux

Kladdkaka de lux

4 st ägg

2 dl strösocker

150 g smör

150 g mörk choklad

2 dl vetemjöl

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Hacka chokladen och smält ner den i smöret. Vispa ägg och socker pösigt. sikta ner mjölet och vänd försiktigt in det. Blanda till sist i smör och chokladen. Fyll en bröad och smörad bakform ca 24 cm. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar