Höst.

Höst

Hösten är här. En av de tre höstmånaderna har nu passerat och vi har i dag gått in i Oktober. Oktober bjuder ju på lite godsaker och lite läskiga saker…..bl. a. Kanelbullar och spöken. Men viste ni att det också är Gräddtårtans dag, räkmackans dag, choklad muffins dagen, internationella pasta dagen, äggets dag, potatis dagen, fetaost dagen och samma dag det är kanelbullens dag så är det även internationella tacos dagen. Sen avslutas ju månaden med Halloween. Är det något som ni firar. Mina barn är nu stora och bryr sig inte så mycket om det. Annat var det ju när de var mindre då ville de klä ut sig…

Man får passa på att njuta av höst vädret när det är som bäst. Med lite promenader. För i nästa sekund kan det lika väl regna och storma. Men då kan det vara väldigt trevligt att krypa upp i soffan med en filt och massa tända ljus och en bra film eller serie…..

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar