Världens enklaste köttfärssås.

Världens enklaste köttfärssås
Världens enklaste köttfärssås.
Världens enklaste köttfärssås.

Åt ni pasta i onsdags? Det var ju värdspastadagen då. Vi eller jag gjorde världens enklaste spagetti med köttfärssås. ibland gillar jag att göra det väldigt enkelt och ibland tycker jag om att det är lite avancerat och tar lite tid. Jag gillar ju att laga mat det är lite terapi för mig. Jag kan lada ner en bra ljudbok, sätta in airpodsen i öronen och bara fixa och trixa.

Världens enklaste köttfärssås.
Världens enklaste köttfärssås.

Världens enklaste köttfärssås.

500 g Köttfärs (bland el nötfärs)

1gul lök

1 msk smör

1–1½ dl tomatketchup

Salt och vitpeppar

Riven parmesan

Gör så här:

Skala och finhacka löken. Stek den i smör tills den är genomskinlig och glansig.

Tillsätt köttfärsen bryn i ca 5 minuter tillsätt ketchup och vatten. Salta och peppra. låt sjuda i ca 10 minuter.

Koka under tiden spagetti enligt förspikningen. Servera och riv över parmesan.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar