Sköna söndag.

vinter

innehåller reklamlänkar

Vinter håller verkligen oss i sitt järngrepp. Men det är väl så det ska vara när det är vinter, vi är nog inte riktigt vana vi det så här söder ut i vårt avlånga land. Med det är väldigt vackert i alla fall det måste man hålla med om och väldigt uppfriskande. Skönt att ta lite promenader för att sen få komma hem och mysa ner sig i soffan. Ja det blir ju några varje dag då Laban måste få komma ut och göra det han måste. Och det är faktiskt att tur jag har honom annars hade jag nog inte kommit ut alls. jag är nog ganska lat av mig…haha eller inte kanske. Är det i år det ska hända tro ta tag i mitt liv och bli mer aktiv och även mer social då jag lätt drar mig undan…… Jag behöver nog en liten motor som drar igång mig.

Ojoj det lätt nog lite tråkigt och dystert men mott ljusare tider och ett fantastiskt 2024. Har ni några nyårslöften? Jag tänker i alla fall försöka ge er mer inspiration i köket.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar