Ädelost fylld kyckling

Ädelost fylld kyckling

innehåller annonslänkar

Prova på gratis i 30 dagar

Ädelost fyllda kycklingbröst är en maträtt som min mamma lagade ibland när jag var liten. och jag har gjort den någon gång men det vara verkligen länge sedan nu. Så nu tycker jag det var dags. vad brukar ni göra när ni slappar en helg eller när ni är lediga och inte har lust att göra något. Jag lyssnar mycket på ljudböcker. Och ser en hel del på serier. Serier jag sett under min ledighet….som jag varmt kan rekommendera om ni inte sett dem…….Ni hittar dem på Netflix.

En helt vanlig familj
En helt vanlig familj
Ljuset vi inte ser
Ljuset vi inte ser
Sanningen
Sanningen

Ljuset vi inte ser an Anthony Doerr finns också som ljudbok hos Storytel. Den kan jag också rekommendera.

Prova på gratis i 30 dagar

Ädelost fylld kyckling
Ädelost fylld kyckling

Ädelost fylld kyckling

4 kycklingbröst

80 g ädelost

4 dl grädde

2 msk kinesisk soja

Salt och peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader.

Skär en ficka i kycklingbrösten och fördela ädelosten i dem. Lägg i en ugnsfast form. Blanda grädde, soja salt och peppar. Häll den runt kycklingen. Grädda i ugnen 20–25 minuter till kycklingen är genomstekt,

Servera med valfria tillbehör

Prova på gratis i 30 dagar

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar