Tonfiskpasta

Tonfiskpasta

Innehåller annonslänkar

Skön söndag. Här var det en väldigt fin sol som gick upp i morse som jag njöt av på morgon promenaden. Det är verkligen en fördel med att ha hund, man blir tvingad till att gå ut även de dagarna man inte har den minsta lust. Sen är det verkligen inte kul när regnet öser ner. men man får ta det goda med det onda.

Har ni liksom jag kommit igång med jobbet efter kanske en längre ledighet över jul och nyår. Jag tycker faktiskt att denna veckan bara sprang förbi. Och nu har även de sista av julen städats bort här hemma. Jag tycker det är jätte kul att få plocka fram julen och få pynta. Men det är så tråkigt att städa bort den, men städa tycker jag alltid är tråkigt så det handlar nog egentligen inte om att jag tar bort julen utan själva görandet. För när det är gjort känns det så rent och avskalat och jag gillar verkligen det rena och fräsa. Så nu är våren faktiskt välkommen. Men det lär ju dröja vi är ju mitt i vintern ett bra tag till. Men den kommer det vet vi ju i alla fall.

Nu är det dags för ett enkelt och faktiskt också billigt recept. det är det många som efterfrågar i denna månad när man haft många tunga utgifter i jul och nyår.

Tonfiskpasta
Tonfiskpasta

Tonfiskpasta.

4 port pasta

2 burkar tonfisk

1 gul lök hakad

1liten vitlöksklyfta hakad

½ zucchini skivad i halvmånar

3 dl grädde

1dl Cream fraiche

2 krm chiliflakes

Salt o peppar

olja

Parmesan

Gör så här:

Koka pasta enligt förpackningen. Stek zucchini, lök och vitlök i olja. Tillsätt grädde, Cream fraiche och chili flakes koka ihop några minuter. Blanda i tonfisk och smaka av med salt och peppar. Servera med pastan och riven parmesan.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar