Studenten närmar sig.

Studenten

innehåller annonslänkar

Jag har inte haft varken tid eller energi till att uppdatera här. Jag har självklart tänkt flera gånger att nu måste jag skriva lite. Men student förberedelserna har tagit t mycket tid. Planering av maten. Leta tips och idéer till recept. Fixa med dekorationer till festlokalen. beställning av student skyllt. Hjälpa dottern hitta student kläder. Nu är det check på nästan allt. Maten ska nu bara lagas och lokalen ska ställas i ordning och pyntas. Sen brukar det alltid vara något mer som ska göras……………..

Det blir en kall buffé. Det är lättast tänker jag då det inte behöver vara någon varmhållning av mat då gäster kan komma lite när det passar dem. Alla har kanske inte möjlighet att komma så tidigt. Och så vill jag inte stå i köket så mycket på den stora dagen.

Kommer så klar uppdatera med recept när studentdagen har passerat.

I veckan som gick var jag på det stora gula och blåa varuhuset och inhandlade lite glas.

Riktigt bra pris och snygga också.

Jag har även förberett lite räkor. De ligger så klart i frysen nu. Idag blir det att förbereda dubbel marinerad Fläskfilé och kyckling. Sen börja på Moussetårtor och lite till

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar