Innehåller annonslänkar
Det är redan 3,e advent. Det är kalt men ingen snö här. Men en väldigt vacker morgon.
Börjar ni bli redo för julen. I dag blir det till att göra köttbullar och lite godis tror jag.
När man har mycket att stå i är det skönt att ha lite rätter som går fort att laga. detta recept på gnocchi med citron och salvia går på nolltid att tillaga men det är verkligen gott.
Följ mig gärna på Instagram veronicas_mat
Gnocchi med brynt smör, salvia och citron
500 g färsk gnocchi
100 g smör
1 dl färsk salvia
1/2 citron, skal och saft
salt och svartpeppar
2 dl finriven parmesanost
Gör så här
Hetta upp 25 g smör i en stekpanna. Stek gnocchin tills den är krispig och har fått fin färg.
Tillsätt salviabladen i slutet. Riv över citronskal (endast det gula) och pressa över citronsaft.
Salta och peppra. Smält resten av smöret i en kastrull och bryn det under omrörning tills det är gyllenbrunt och doftar nötigt. Servera gnocchin med det brynta smöret och parmesanost.