Kyckling i ädelost och Rosépepparsås

Kyckling i ädelost och Rosépepparsås

Innehåller annonslänkar

Länge sedan jag var här inne och uppdaterade med härliga goda recept. Först ut blir ett recept på en härligt god kycklingrätt. Kyckling i en mustig sås med ädelost och rosépeppar.

Kyckling i ädelost och Rosépepparsås
Kyckling i ädelost och Rosépepparsås

Kyckling i ädelost och Rosépepparsås

700 g kycklinglårfilé

1 rödlök (finhackad)

3 dl grädde

2 dl crèmefraiche

1 msk rosépeppar

70 g ädelost

70 g bladspenat

1 msk kycklingfond

Salt och peppar

Smör

Gör så här:

Dels kycklingen i tre bitar. Bryn i smör, tillsätt den hackade löken fräs i några minuter. Tillsätt rosépeppar, grädde, crème fraiche och fond. Smula ner osten och låt puttra i 10 minuter. Tillsätt spenat och blanda väl. Smaka av med salt och peppar. Servera med tex pasta.

Kyckling i ädelost och Rosépepparsås
Kyckling i ädelost och Rosépepparsås

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar