Krämig champinjon och kycklingpasta

Krämig champinjon och kycklingpasta

Innehåller annonslänkar

En härligt god kycklingpasta är och kan ju inte bli fel. Och det finns ju hur många olika kycklingpasta rätter som helst. Här får ni ett av dem. Krämig champinjon och kycklingpasta

Krämig champinjon och kycklingpasta
Krämig champinjon och kycklingpasta

Krämig champinjon och kycklingpasta

4 port spagetti

4 st Kycklingbröstfiléer

250 g champinjoner

3 tsk Vitlökspulver

3 tsk Lökpulver

3 tsk Paprikapulver

3 tsk oregano

Olivolja

2 schalottenlök

2 vitlöksklyftor

3 dl grädde

Parmesan

Persilja

Salt och peppar

Gör så här:

Koka pastan enligt förpackningen. (spara lite pastavatten).

Dela kycklingfilén i två tunna skivor. Krydda dem med vitlökspulver, lökpulver paprikapulver och oregano, stek dem i olivolja och lägg åt sidan. Finhacka schalottenlök och vitlöken. Skiva svampen. Stek löken, vitlöken och svampen i olivolja några minuter. Tillsätt grädden och låt puttra några minuter vänd ner pastan och tillsätt lite pastavatten tills önskad konsistens. Servera med parmesan och Hackad persilja

Krämig champinjon och kycklingpasta
Krämig champinjon och kycklingpasta
Krämig champinjon och kycklingpasta
Krämig champinjon och kycklingpasta

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar