Innehåller annonslänkar
Har ni också märkt att ljuset börjar komma tillbaka. Det är både ljusare på morgonen och kvällarna. Vist är det skönt. Man hör även att fåglarna kvittrar allt mer. Och idag har det blivit den 1 mars. Som faktiskt är den första vårmånaden. Våren är på väg.
Men nu ska ni få ett litet middags tips. Salsiccia köttpular i en härlig sås med smak av dijonsenap.
ett annat recept på salsiccia köttbullar hittar ni här salsiccia-kottbullar-men-gnocchi
Följ mig gärna på Instagram veronicas_mat

Salsiccia köttbullar i senapssås
4 port pasta
300 färska Salsiccia korvar
1 gul lök
1 tsk vetemjöl
2 dl vitvin
2 dl vatten
1 msk kalvfond
½ -1 msk dijonsenap
3 dl grädde
Salt och peppar
Strimlade sockerärtor
Parmesan
Smör
Gör så här:
Koka pastan enligt förpackningen.
Kläm ut små bollar ur salsiccia korvarna och bryn dem i smör. Lägg dem åt sidan. Finhacka den gula löken och stek den mjuk i smör. Red med vetemjöl och häl på vitvin och rör om. Tillsätt vatten, fond, grädde och dijonsenap. Låt buttra i 5 minuter. Tillsätt köttbullarna och puttra i ytterligare 5 minuter. Vänd ner pasta och (strimlade sockerärtor om du vill).
Riv över parmesan och servera.

