Kyckling i curry och mangosås

Kyckling i curry och mangosås

Innehåller annonslänkar

Glad söndag alla. hoppar in snabbt och ger ett middags tips.

Kyckling i en sås med curry och mangochutney

Följ mig gärna på Instagram veronicas_mat

Kyckling i curry och mangosås
Kyckling i curry och mangosås

Kyckling i curry och mangosås

700 g kycklingfilé

1 paket bacon

10 cm purjolök

1 paprika

200g champinjoner

2 tsk curry

1 dl mangochutney

3 dl grädde

2 dl Cream fraiche

1 msk kycklingfond

Salt och peppar

Gör så här:

Dela kycklingen i mindre bitar. Strimla purjolöken, skiva svampen och skär ner paprikan i små bitar. Bryn kycklingen i matfett, lägg kycklingen åt sidan. Bryn svampen och tillsätt purjolöken. Häll på grädde, Cream fraiche, fond, curry och mangochutney. Koka upp och lägg i kycklingen låt puttra i 10-15 minuter tills kycklingen är klar. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris.

Kyckling i curry och mangosås
Kyckling i curry och mangosås
Kyckling i curry och mangosås
Kyckling i curry och mangosås

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar