Innehåller annonslänkar
Glad söndag alla. hoppar in snabbt och ger ett middags tips.
Kyckling i en sås med curry och mangochutney
Följ mig gärna på Instagram veronicas_mat

Kyckling i curry och mangosås
700 g kycklingfilé
1 paket bacon
10 cm purjolök
1 paprika
200g champinjoner
2 tsk curry
1 dl mangochutney
3 dl grädde
2 dl Cream fraiche
1 msk kycklingfond
Salt och peppar
Gör så här:
Dela kycklingen i mindre bitar. Strimla purjolöken, skiva svampen och skär ner paprikan i små bitar. Bryn kycklingen i matfett, lägg kycklingen åt sidan. Bryn svampen och tillsätt purjolöken. Häll på grädde, Cream fraiche, fond, curry och mangochutney. Koka upp och lägg i kycklingen låt puttra i 10-15 minuter tills kycklingen är klar. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris.

