Fläskfilé med gorgonzolasås och stekt delikates potatis

Fläskfilé med gorgonzolasås och stekt delikates potatis
Fläskfilé med gorgonzolasås och stekt delikates potatis
Fläskfilé med gorgonzolasås och stekt delikates potatis

Har ni sådana där dagar man verkligen inte vet vad man ska äta eller vad man ens är sugen på. Man tycker att man äter och lagar samma mat hela tiden eller så kommer man inte ens ihåg vad man brukar laga för mat. Detta är en av anledningarna att jag har börjat med denna sidan. Lite för att jag kan gå in här och se vad jag lagat och tycker om att äta……

Fläskfilé med gorgonzolasås och stekt delikates potatis
Fläskfilé med gorgonzolasås och stekt delikates potatis

Fläskfilé med gorgonzolasås och stekt delikates potatis.

600g fläskfilé

1 burk delikates potatis

1-1 ½ dl ströbröd

3 dl grädde

70 g gorgonzola

Salt och Svartpeppar

Smör

Gör så här

Häll av vattnet till potatisen i ett durkslag och låt rinna av. Koka upp grädden och smula ner osten och låt den smälta. Smaka av med svartpeppar Putsa och skär filen i skivor. Stek dem i smör salta och peppra.  Blanda potatisen med ströbröd och stek gyllne i smör. Servera med en god salad.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar