Ugns gratinerad falukorv

Ugns gratinerad falukorv

Ugns gratinerad falukorv
Ugns gratinerad falukorv

God morgon. Vad har ni för planer idag jag ska på utbildning med mitt jobb så jag äter frukost hemma idag. Jag brukar ju göra det på mitt jobb. Jag är ju förskollärare och då brukar jag äta tillsammans med barnen. Nu måste jag snart ge mig iväg men tänkte tipsa er om en maträtt som kanske pasar bra idag

Ugns gratinerad falukorv

600 gram falukorv

1 ½ dl bostongurka

1 liten hakad röd lök

2 dl crème fraiche

1 dl grädde

150 gr rivenost

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Skiva korven utan att du går helt igenom. Blanda övriga ingredienser till en sås som du häller över.

Sätt in i ugnen 25-30 minuter tills den fått lite finn färg.

Servera med potatismos

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar