Kycklinglever gryta.

Kycklinglever gryta
Kycklinglever gryta
Kycklinglever gryta

Nu minna vänner kommer vi verkligen till en riktig vatten delare. vilken sida står ni på. Många blir nor rent ut sagt avskräckta av bara namnet och delen man äter. För det låter inte så gott och trevligt. Men jag tycker faktiskt att det är gott och jag tror att många gör det innan de hör vad det är för något de äter.

Kycklinglever gryta.

1 paket kycklinglever

1 paket bacon

1 liten purjolök

2 msk smör

2 msk vetemjöl

1 dl vatten

3 dl grädde

2 tsk kinesisk soja

Salt och peppar

Gör så här:

Strimla bacon och purjolök. Stek i omgångar. Lägg på ett fat. Skär kycklinglevern i mindre bitar, stek i smör ca 3 minuter, pudra över mjölet och stek i ytterligare några minuter. Tillsätt vatten, grädde och soya. Koka upp och låt små koka i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Servera med kokt potatis och kokta morötter.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar