Dragon och kycklinggryta

Dragon och kycklinggryta

Innehåller annonslänkar

Ni får här ett litet söndags förslag på en god söndagsmiddag. Den går ju förvisso att servera när som helst det bestämmer ni själva. Men god är den i alla all.

Dragon och kycklinggryta
Dragon och kycklinggryta

Dragon och kycklinggryta

700g kycklinglårfilé

1 gul lök

1 liten zucchini

1 msk olivolja

1 msk smör

2 dl crème fraiche

2 dl grädde

2 msk kycklingfond

2 msk dijonsenap

1 dl rött vin

1 kruka dragon

Salt och peppar

Gör så här:

Dela kycklingen i två bitar. Skala och finhacka löken, skiva och dela zucchinin på mitten.

Bryn kycklingen i olivolja och smör till fin färg på båda sidorna. Salta och peppra. Tillsätt lök och zucchini och fräs dem i några minuter. Tillsätt crème fraiche, grädde, vin senap och fond. Låt puttra i 10 minuter.  Finhacka dragon och lägg i grytan koka i 1 minut. Servera med ris.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar