Innehåller annonslänkar
Ni får här ett litet söndags förslag på en god söndagsmiddag. Den går ju förvisso att servera när som helst det bestämmer ni själva. Men god är den i alla all.
Följ mig gärna på Instagram veronicas_mat
Dragon och kycklinggryta
700g kycklinglårfilé
1 gul lök
1 liten zucchini
1 msk olivolja
1 msk smör
2 dl crème fraiche
2 dl grädde
2 msk kycklingfond
2 msk dijonsenap
1 dl rött vin
1 kruka dragon
Salt och peppar
Gör så här:
Dela kycklingen i två bitar. Skala och finhacka löken, skiva och dela zucchinin på mitten.
Bryn kycklingen i olivolja och smör till fin färg på båda sidorna. Salta och peppra. Tillsätt lök och zucchini och fräs dem i några minuter. Tillsätt crème fraiche, grädde, vin senap och fond. Låt puttra i 10 minuter. Finhacka dragon och lägg i grytan koka i 1 minut. Servera med ris.