GAMMALDAGS CHOKLADPUDDING

Gammaldags chokladpudding

innehåller annons länk

Kommer ni ihåg Ekströms chokladpudding som man skulle koka. den tyckte jag väldigt mycket om kommer jag ihåg. Jag tycker det var väldigt synd och tråkigt att den försvann. Jag har försökt hitta något liknande men har faktiskt inte gjort det. Men nu tror jag faktiskt att jag har hittat ett recept som liknar den. Men det är ju lite svart att minnas efter alla år. Men denna är god i alla fall. Och jag tror att den smakar likadant. Den är så enkel att göra också det går nog inte att misslyckas och det är ju ett plus.

Gammaldags chokladpudding
Gammaldags chokladpudding

Gammaldags chokladpudding

5 dl mjölk

1 dl majsstärkelse

1 dl strösocker

½ dl kakao

Gör så här:

Blanda alla ingredienser i en kastrull. Värm på medelvärme. Rör konstant tills den tjocknar.

Häll upp i en form eller portionsformar.

Ställ i kylen 1-2 timmar.

Servera med vispad grädde.

Jag serverar den här i min Mon Amie servis som jag tycker så mycket om.

Ni hittar dem i länken nedanför och nu är det dessutom halva priset. Bra visst?

Här https://to.nordicnest.se/t/t?a=1719022793&as=1846621956&t=2&tk=1

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar