innehåller annonslänkar
Lite mat idéer som jag kanske kan inspirera er med.
Fläskfilé pasta med champinjoner.
4 port valfri pasta
600g fläskfilé
2 st finhackade schalottenlökar
2 st. finhackade vitlöksklyftor
150 g skivade champinjoner
1 st. finhackad rödpaprika
1 msk kalvfond
1 msk torkad basilika
3 dl grädde
1 dl Cream fraiche
2 dl riven mozzarella (Jag använde Arlas Familjefavoriter Mozzarella)
Salt och peppar
Smör och rapsolja
Gör så här:
Koka pastan enligt förpackningen. Putsa och skär fläskfilén i strimlor. Bryn i smör och olja tills fin färg. Salta och peppra. I en annan panna bryn schalottenlök, vitlök och champinjoner 3–4 minuter. Tillsätt löken och svampen i fläskfilépannan. Blanda i grädde, Cream fraiche och fond. Låt puttra i 5–6 minuter. Blanda i basilika, paprika och mozzarella. Puttra i 3–4 minuter smaka av med salt och peppar. Tillsätt pastan