Innehåller annonslänkar
Efter att ätit färskpotatis på alla möjliga olika sätt. Kokta, stekta, Friterade och ugnsbakade……mm. Så var sonen sugen på potatismos. Och till det ville han ha fisk. Så självklart laggar man ju det då. Och det passar ju en regnig dag när man ändå inte vill stå ute och grilla.
Följ mig gärna på instagram veronicas_mat

Havets Wallenbergare
800 g vitfisk
1 ägg
½ citronsaft och zest.
2 salladslökar
1 ½ dl grädde
1dl Cream fraiche
1 dl ströbröd
2 msk hackad dill
Gör så här:
Blanda samman grädde, Cream fraiche, ströbröd, saft och zest från citron, dill, salt och peppar. Låt stå och svälla i ca 10 minuter.
Tina fisken om den är fryst och mixa den till en färs i en matberedare. Blanda den sen i smeten. Forma den till biffar med blöta händer vänd biffarna i ströbröd och stek dem i rikligt med smör tills de fått fin färg (innertemperatur ca 55 grader). Servera med potatismos. Skirat smör och ärtor.
