Innehåller annonslänkar
En snabb rätt som nästa laggar sig själv. Supper bra när man kommer hem från en lång arbetsdag. Lägg allt på en plåt och in i ugnen. allt klart på ca 40 minuter. Jag använde färsk timjan och basilika men har du inte det använd torkade eller frysta kryddor eller de örter du gillar.
Instagram veronicas_mat
Gnocchi med tomater och mozzarella
1 packet gnocchi
300 g baby plommontomater
2 mozzarella bollar
3 vitlöksklyftor
timjan och basilika
salt och peppar
olivolja
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader
Lägg gnocchi på ena halvan av en bakplåtspappersklädplåt, på andra halvan tomater finhackad vitlök och tärnad mozzarella. Klipp över valfri mängd timjan och basilika. Salta och pepprar. Ringla over olivolja. Både över tomaterna och gnocchin. Baka i ugnen 25-30 minuter, tills gnocchin blir lite krispig. Blanda och servera.