Gnocchi med tomater och mozzarella

Gnocchi med tomater och mozzarella

Innehåller annonslänkar

En snabb rätt som nästa laggar sig själv. Supper bra när man kommer hem från en lång arbetsdag. Lägg allt på en plåt och in i ugnen. allt klart på ca 40 minuter. Jag använde färsk timjan och basilika men har du inte det använd torkade eller frysta kryddor eller de örter du gillar.

Gnocchi med tomater och mozzarella
Gnocchi med tomater och mozzarella

Instagram veronicas_mat

Gnocchi med tomater och mozzarella

1 packet gnocchi

300 g baby plommontomater

2 mozzarella bollar

3 vitlöksklyftor

 timjan och basilika

salt och peppar

olivolja

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader

Lägg gnocchi på ena halvan av en bakplåtspappersklädplåt, på andra halvan tomater finhackad vitlök och tärnad mozzarella. Klipp över valfri mängd timjan och basilika. Salta och pepprar. Ringla over olivolja. Både över tomaterna och gnocchin. Baka i ugnen 25-30 minuter, tills gnocchin blir lite krispig. Blanda och servera.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar