Innehåller annonslänkar
Ett litet tips till dagens middag, kommer jag snabbt in med här innan dagens jobb börjar. En gryta med strimlad biff och champinjoner. Mustig och värmande. Ett stort plus är att de går väldigt fort att laga den.
Följ mig gärna på Instagram veronicas_mat

Biffgryta med champinjoner
700–800 g strimlad biff
200 g champinjoner
1 gul lök
1 dl röd vin
2 tsk dijonsenap
4 dl vispgrädde
2 tsk kinesisk soja
1 msk oxfond
Salt och peppar
smör
Ev lite majsena
Gör så här:
Finhacka löken och skiva svampen. Bryn i smör. Tillsätt köttet och stek tills fin färg. Häll på vin, grädde, fond, soja och dijonsenap koka i 5 minuter smaka av med salt och peppar. Red ev med majsena om du vill ha såsen något tjockare.

Följ mig gärna på Instagram veronicas_mat